Over

Welkom op mijn pagina.

Mijn naam is Bernadette Boon, een professioneel en gepassioneerd fotograaf. Met mijn foto’s wil ik graag een verhaal vertellen. Een verhaal van jou, van je familie, van je kinderen, van je gevoel. Het vastleggen van jouw verhaal en die dierbare momenten zie ik als een voorrecht om te mogen doen. Zodat die momenten voor altijd zijn vastgelegd.

Tell a story, your story Fotostudio Best

Tell your story in images

Mijn specialiteit is het maken van eigentijdse portretten van vrouwen, jong en oud, met een tikje mode, beauty en glamour fotografie. Ook lifestyle fotografie vind je terug in mijn werk. Maar ook het fotograferen van gezinnen, vriendinnen groepen en bijvoorbeeld een secretaresse dag of een bruiloft vind ik geweldig. Samen genieten van de shoot.

Vanaf 2006 ben ik bezig met fotografie, maar vanaf 2013 ben ik gestart met Fotostudio Best. Fotograferen van mensen is mijn passie. En daar geniet ik iedere minuut van. Ieder met zijn of haar eigenaardigheden en toch samen mooie foto’s maken.
Een foto maken doe ik namelijk niet alleen. Dat doe ik samen met jou, je partner, je kinderen en/of je gezin. Als iedereen plezier heeft dan zie je dat terug op de foto’s. Dat is wat voor mij de fotografie zo bijzonder maakt. De interactie met de mensen.

Op mijn blog (Home) vind je de resultaten van die samenwerkingen met mensen terug. En zie je het plezier. Daar is het mij om te doen.

Als ik voor de mooiste foto over de grond moet kruipen, geen enkel probleem. Juist op een muurtje klimmen? Ook dat is leuk. Niet altijd even soepel, maar wel vol enthousiasme.

De foto’s maak ik bij de mensen thuis, of op een mooie locatie. Dit kan zijn het dorp of de stad, maar ook het strand, of een andere locatie die speciaal is voor jullie. Misschien zelfs wel in een horeca gelegenheid. Fotograferen in een omgeving die bij jullie past. Daar gaan we samen naar op zoek.
En weet je geen leuke locatie of is het slecht weer? Dan duiken we samen de studio in. Ook daar is het mogelijk die ongedwongen sfeer neer te zetten.

Ik wil je uitdagen om ook zelf na te denken over mooie locaties, leuke kleding, eventueel leuke dingen om mee te nemen voor de foto’s. Een picknick kleed, misschien zelfs wel een gevulde picknick mand, een (voet)bal, ballonnen. Zo zijn er veel dingen te bedenken. Daarom vraag ik ook of je jezelf ook wilt voorbereiden op de fotoshoot. Dan kan je er nog meer uithalen. Nog meer jezelf zijn.
En al die eigen ideeën maken de foto’s nog meer eigen. Nog meer jullie ding. Je zult bij het kijken naar de foto’s terug kunnen denken aan het plezier wat je zelf had toen je tegen de muur aan leunde, of de bal die net de verkeerder kant op rolde of de mensen die toch stiekem naar je keken, jaloers op het plezier dat jij uitstraalde.

Naast de fotografie werk ik ook een aantal dagen per maand in de zorg op een zorgboerderij. Ontzettend dankbaar om dit werk te kunnen doen voor die mensen die de extra begeleiding nodig hebben.

Ik ben gelukkig getrouwd met Paul en moeder van 2 geweldige kinderen.

Leave a Reply