Passie voor fotografie

Meer dan een jaar geleden heb ik mijn grote studioruimte, die ik in Best had, gesloten.
Iets van kosten/baten enz.
Mijn eerste reactie was dat ik nooit meer een camera zou aanraken, mijn toestel in de wilgen zou hangen omdat ik fotografie op locatie niet zou kunnen en dus geen mooie herinneringen voor anderen zou kunnen maken en er daarom geen plezier aan zou hebben.

Inmiddels zijn we weer 1,5 jaar verder. De camera is eigenlijk nooit uit mijn handen geweest. De liefde voor de fotografie, het maken van mooie herinneringen voor anderen, is gewoon te groot. De passie kan niet onderdrukt worden.

Er zijn weer mooie projecten gestart, zowel binnen Fotostudio Best, alsook bij Bernadette Boon fotografie. En intussen kan ik ook zeggen dat ook de fotografie met bestaand licht en op locatie van een hoog niveau is. Daar ben ik heel trots op.

Mijn sterke kant is duidelijk het maken van portretten. Zeker niet altijd de portretten met de brede lach, maar juist ook de portretten waar je meer de mens achter de foto ziet, waar je diep in de ogen kunt kijken en zeggen dat je echt iemand ziet.

Hoop dat ik voor nog veel mensen mooie herinneringen mag maken.